Leidingen

Hoogwaardig en montageklaar. In de moderne en volledig uitgeruste werkplaats in Veendam prefabriceren onze vakmensen leidingdelen van onder andere koolstofstaal (CS), roestvast staal (RVS), andere hoogwaardige staalsoorten en Glasvezel Reinforced Epoxy (GRE). In verschillende diameters en met uiteenlopende wanddikten.

leidingen

Prefabricage

Prefabricage van leidingdelen zorgt voor een snellere doorlooptijd van het project en reduceert het aantal manuren op de bouwplaats. Ideaal bij industriële installaties waarbij de kritieke processen zo min mogelijk verstoord mogen worden. Visser & Smit Hanab Veendam weet dat als geen ander. Daarom zetten we onze kennis en expertise van prefabricage graag  voor u in. Van grote projecten tot bescheiden uitdagingen... we leveren voor iedereen een maatwerk oplossing.

 

Transport

Naast de fabricage kunnen we ook het transport van leidingdelen en buismateriaal verzorgen. Onze vestiging ligt aan het kanaal dus naast transport over de weg, verzorgen we eventueel ook transport via het water. De Randstad, het Ruhrgebied, Zeehaven Delfzijl, Hamburg  of de Botlek… elke bestemming is binnen bereik.

Carbon steel

Koolstofstaal (CS) is één van de meest gebruikte materialen voor drukleidingen. In onze prefabshop in Veendam realiseren we carbon steel leidingdelen met diameters van een halve duim...

Lees meer»

Stainless Steel

Een volledig aparte shop met eigen gereedschap en eigen procedures. Lassen en fabriceren van roestvast staal (RVS) luistert nauw. Dat weten de vakmensen van Visser & Smit Hanab Veendam als geen...

Lees meer»

Special Alloys

Visser & Smit Hanab is de aangewezen partij voor leidingdelen van bijzonder materiaal. Met onze ervaring leveren wij maatwerk voor tal van klanten met uiteenlopende wensen en eisen. 

Lees meer»

GRE

Glasfiber Reinforced Epoxy (GRE). De glasvezelversterkte kunststof leidingen worden al decennia lang toegepast in corrosieve omstandigheden. Van petrochemische industrie tot scheepsbouw en van de...

Lees meer»
 • Contact

 • Visser & Smit Hanab | Prefabricage
  Phoenixweg 14, 9641 KS Veendam
  Postbus 5, 9640 AA Veendam
  T +31 598 696 100
  F +31 598 624 720
  E prefab@vshanab.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.