Carbon steel

Koolstofstaal (CS) is één van de meest gebruikte materialen voor drukleidingen. In onze prefabshop in Veendam realiseren we carbon steel leidingdelen met diameters van een halve duim tot 64 duim en groter en wanddiktes van 2 tot 40 mm en groter. Van detail-engineering tot laswerk en van stralen tot schilderen en coaten. Zowel voor onder- als bovengronds leidingwerk. 

Carbon Steel

Prefabricage en testen

Olie, gas of andere toepassingen. Carbon steel leidingen zijn geschikt voor transport van allerlei soorten stoffen. Van enkele meters tot vele kilometers. Visser & Smit Hanab Veendam prefabriceert maatwerk leidingdelen om bouw en montagetijd in het veld te verkorten. Als de klant dat wenst, worden de delen conform normering en specificaties getest door ze op druk te zetten.

Coating

De kwalificaties van een leiding zijn sterk afhankelijk van de toepassing en van de stoffen die getransporteerd worden. Boven- of ondergronds, via boring of open ontgraving, voor olie of gas. Wat de eisen ook zijn, onze vakmensen werken de leidingdelen in onze moderne en volledig uitgeruste werkplaats hoogwaardig en montageklaar af. Ook coating van leidingen en lassen behoort tot de mogelijkheden, net als het schilderwerk en het stralen van leidingdelen. Alles volgens de specificaties van de klant. Polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) of andere coatings… bij Visser & Smit Hanab ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Meer informatie over coatings of boven- of ondergrondse carbon steel leidingen? Neem gerust contact met ons op.

 • Contact

 • Visser & Smit Hanab | Prefabricage
  Phoenixweg 14, 9641 KS Veendam
  Postbus 5, 9640 AA Veendam
  T +31 598 696 100
  F +31 598 624 720
  E prefab@vshanab.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.