GRE

Glasfiber Reinforced Epoxy (GRE). De glasvezelversterkte kunststof leidingen worden al decennia lang toegepast in corrosieve omstandigheden. Van petrochemische industrie tot scheepsbouw en van de offshore-industrie tot energiecentrales. GRE is voor de mensen van onze prefabshop bekend terrein. Voor GRE-prefabdelen ben je bij Visser & Smit Hanab Veendam aan het juiste adres.

GRE

Prefab GRE

De vakmensen van de prefab-afdeling hebben de kennis en ervaring om ieder GRE-leidingtraject in maatwerk prefabdelen op te leveren. Van ontwerp tot constructie. In de moderne werkplaats hebben ze de beschikking over de nieuwste tools en uitrusting. Ze maken lijm- en spieverbindingen in een veilige en goed geventileerde productiehal. Met afmetingen van een halve duim tot 24 duim en groter. En net als buisdelen van andere materialen worden ook GRE-leidingen indien gewenst op druk getest. Visser & Smit Hanab Veendam werkte voor verschillende opdrachtgevers aan GRE-projecten.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van prefab GRE? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 • Contact

 • Visser & Smit Hanab | Prefabricage
  Phoenixweg 14, 9641 KS Veendam
  Postbus 5, 9640 AA Veendam
  T +31 598 696 100
  F +31 598 624 720
  E prefab@vshanab.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.