Stainless Steel

Een volledig aparte shop met eigen gereedschap en eigen procedures. Lassen en fabriceren van roestvast staal (RVS) luistert nauw. Dat weten de vakmensen van Visser & Smit Hanab Veendam als geen ander.

RVS

Prefab RVS

Aan stainless steel kleven hoge kwaliteitseisen. Onze werkplaats is daarop ingericht en wordt daarom strikt gescheiden van de productie van koolstofstaal. Het laswerk kent zijn eigen kenmerken, eisen en uitdagingen en wordt dan ook gedaan door ervaren en gecertificeerde vakmensen. Zij maken niet alleen prefab RVS-leidingdelen voor onze eigen projecten maar ook voor derden. Wat de toepassing ook is, aan iedere gewenste eis of kwalificatie kunnen we voldoen.

Beitsen en passiveren

Ook voor het in- en uitwendig beitsen en passiveren van prefab roestvast stalen bochten en leidingstukken ben je bij Visser & Smit Hanab aan het juiste adres. Uiteraard staat veiligheid in dit proces voorop.

Meer informatie

Meer informatie over rvs, beitsen en passiveren? Neem dan contact met ons op.

 • Contact

 • Visser & Smit Hanab | Prefabricage
  Phoenixweg 14, 9641 KS Veendam
  Postbus 5, 9640 AA Veendam
  T +31 598 696 100
  F +31 598 624 720
  E prefab@vshanab.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.