Specials

Jacketed-piping, speciale tools voor het hijsen van flowleidingen, rollerstellen, constructiedelen… Naast prefabricage van leidingdelen en skids, heeft Visser & Smit Hanab Veendam ook veel ervaring met dergelijke ‘specials’.

Jacketed-pipe 1

Jacketed piping

Verwarmde leidingen voor het transport van stroperige stoffen. Leidingen met een beschermingsmantel. Ook voor de prefabricage van Jacketed leidingen kun je bij Visser & Smit Hanab Veendam terecht. Voor uiteenlopende doeleinden en voor verschillende opdrachtgevers.

aangepast - specials

Special tools

Van jukken tot rollerstellen. Ook voor speciale tools kun je bij ons terecht. Hulpgereedschappen voor het hijsen van flowleidingen bijvoorbeeld. Maar ook voor ander maatwerk gereedschap is Visser & Smit Hanab de aangewezen partij. We zetten ons vakmanschap ook graag buiten onze eigen projecten in.

Constructiedelen

Ondersteunende vakwerkconstructies, brugdelen, containerliggers… bij Visser & Smit Hanab kun je terecht voor het totaalpakket. Dus niet alleen voor leidingen en bochten, maar ook alle benodigde constructiedelen.

Meer informatie

Meer informatie over specials en over de mogelijkheden die Visser & Smit Hanab biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Contact

 • Visser & Smit Hanab | Prefabricage
  Phoenixweg 14, 9641 KS Veendam
  Postbus 5, 9640 AA Veendam
  T +31 598 696 100
  F +31 598 624 720
  E prefab@vshanab.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.