Veiligheid

Veiligheid moet een vanzelfsprekendheid zijn. Samen zijn we verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving. Onze eigen medewerkers maar ook die van onderaannemers en leveranciers.

Veiligheid zit in je. Bij Visser & Smit Hanab werken we veilig of we werken niet!

Veiligheid

VCA

Veiligheid is versmolten met ons dagelijks handelen. Bij de uitvoering van onze projecten maar ook al in de ontwerp- en prefabricagefase.  Hoe beperken we de risico’s tot een minimum? Welke middelen en methoden staan tot onze beschikking? Het Visser & Smit Hanab managementsysteem voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM) geeft uitgebreid antwoord op deze vragen. Het systeem is VCAP en OHSAS 18001-ready. Periodiek wordt ons KAM-systeem door externe deskundigen getoetst.

Voor de veiligheid

Om de veiligheid van iedereen in onze prefabricagehallen te waarborgen, hanteren we een Veiligheids- & Gezondheidsplan (V&G-plan). Hierin worden de risico’s en veiligheidsmaatregelen beschreven. Iedereen op onze projecten moet zich houden aan deze veiligheidseisen. Daarnaast stimuleren we mensen om elkaar aan te spreken bij onveilige situaties zodat iedereen  aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis kan.

 • Contact

 • Visser & Smit Hanab | Prefabricage
  Phoenixweg 14, 9641 KS Veendam
  Postbus 5, 9640 AA Veendam
  T +31 598 696 100
  F +31 598 624 720
  E prefab@vshanab.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.