Visser & Smit Hanab

De prefabricage-afdeling in Veendam is onderdeel van ons moederbedrijf Visser & Smit Hanab. Op haar beurt weer een dochter van moederconcern VolkerWessels.  Het hart van Visser & Smit Hanab bonkt voor verbindingen. Met meer dan honderd jaar ervaring is het bedrijf een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur.

ARGE Epe

Samen duurzaam

Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden duurzame verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Verbinden zit in ons DNA. Een connectie maken we niet alleen met leidingen en kabels maar ook met onze opdrachtgevers. Samen investeren we in een duurzame samenleving. Kernwaarden bij al onze projecten: veiligheid, integriteit, kwaliteit en vakmanschap.

Werkgebied

Kabels en leidingen voor transport van restwarmte, stoom, gas, olie, water en elektriciteit. Installatie van drinkwaterzuivering, procesapparatuur, drukvaten en warmtewisselaars. Het is slechts een greep uit onze uitgebreide ‘catalogus’. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van ons moederbedrijf Visser & Smit Hanab.

 • Contact

 • Visser & Smit Hanab | Prefabricage
  Phoenixweg 14, 9641 KS Veendam
  Postbus 5, 9640 AA Veendam
  T +31 598 696 100
  F +31 598 624 720
  E prefab@vshanab.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.